Thursday, June 2, 2011

ITS TIME TO SAY GOODBYE PART 2

haritu baju, kali ni my personal stuff yg wajib dibawa pulakkkk :))

mcm biasoo, check list :)

yeahh babbyyy, ni wajib ade dlm handbag sbb klau xde ni busuk laa i. hehe.
(xbole tnggal kt rmh klau x adik kebas, haha)

1. Dreams Unlimited perfume (Body Shop)
2. Morrocan Rose perfume ( Body Shop)
3. Japanese Cherry Blossom lotion (Body Shop)

Why Body Shop?

sbb die wangi, then die xla mahal sgt mcm Bobbi Brown ke, Chanel ke n body shop klau korg beli pun worth it babes, try it!!!

hooo, ni pulak klau xde mmg habis laa muke i, nth mcm antu kot. ahha
(okay saya model safi balqis :) )

1. Toner.
2.Krim Kecantikan.
3. Krim Pelembap Malam
4. Serum

dulu, i tkot nk pkai any product sbb kulit i mmg sensitive. bfore this i pnh pkai, Loreal, Olay, nth ape lg, sume xokay. yela nk beli SK2 blom mmpu, haha. tp alhamdulillah, lepas pkai safi ni okay pulakk. so korg try la, jgn trus beli 1set, try pakai krim kecantikan die dlu, then klau okay, u bole la beli 1 set. i try krim kecantikan tu almost 6 months, n afta that bru tergerak hati nk beli 1 set. hehee. jgn ikut i pulak ehh.

okay ni jelaa yg i pkai selalu bfore kluar. xde tebal2 nyee. ibu xkasi. nti ibu ckp kawin hilang seri klau make u dh biase tebal. thanks fr the tips ibu :)

1. Compact Powder
2. Loose Powder
3. Eyeliner
4. Lip Balm.
5. Lipstick

byk ehh my lipstick? alaa bkn pakai sume pun, pkai 2 je, at one time, lip balm n lipstick jee.


ni je my collection, xbanyak okay? nk beli lagi. hahaha.

p/s : okay lg 3 hri nk balik kuantan!