Saturday, May 14, 2011

JOLIE FILLE PHOTOSHOOT.

pronounce it correctly dude, JOLIE FILLE, bkn jolie jolie. haha. apela korg ni.
we're back!!!!! kebabommmmm (excited gile) sorry to our customer sbb ktorg xlaunched lg new stock, insyaAllah as soon as possible ehh ehh? sorry :)

me   : shee i got an idea, ape kte kite wat mcm dlu, we still need the photoshoot session sbb, bile org tgk kite mix n match baju, baru org rse mcm tertarik nk beli.
shee : okayy bole jo, bilo? dimano? 
me   : hmm, esk (13/5/10). xyah kt istana garden, kt tmn rumah aq suda. tp kne awal sbb tkot panas.
shee : okayy, awal pkul bpe?
me   : kau bole bgn kol9?
shee : bole ajoo.
 me  : okayy sett. esk dtg rmh aq dlu. kte amik brg sume bru gerak.
shee : berehh.
so ke esokan harinya, (cehh mcm story telling pulak)  shee dtg la rmh i, then ktorg pun gerak pegi Taman Setia Tropika, tipula org JB xtau taman tuu knn.

pelik x mne dtg keta beso gedabak uhh, mne keta putihh budakk ni? hehe. sbnrnye kn kn keta sy masuk bengkel, so ayah menghadiahkan keretanya kepada sayaaaa. hahaa. hadiah pulak, pdhal kasi pinjam je, sbb ayh tau, i ni kaki bejalan, klau xde keta kelisa pun, i snggup pgi cri org yg ade keta thn bwk i jln. kekeke.

shee : kau mntang2 bwk keta besar, madah nk laju je kn.
me   : alaa lek ahh, drpd kau asik lnggr traffic light je.
shee : alaa traffic light 2 yg dengki bile part aq je, mest nk kuning. aq pun ape kg pecut ahh.
me   : ahhaa, yelaa shee.
 

our stuff...


the photoshoot begins..



baju cantik, modelnya pun cantik kann. :)

dhlaa tewww, xbole tnjuk lebih2 ehh. sbb bnde ni xlaunch lg. heee

 nie picture of the dayyy. waa, sy nmpak tinggi!


alaa photographer je kot, xpyhla cntik2 org bkn nmpak kn. heee. haa, nahh amik bunga, utk yg single je, kalau dh ade mkwe tu jgn mnggedik kang i plak kne terajang dgn mkwe u.