Tuesday, May 31, 2011

Hello MAMAK :)

okaylaa, honestly i ckp i mmg jarang gile mkn mamak. kdg2 setahun tu xpnah pun, xtau la sbb ape ehh? myb sbb xsedap? or maybe sbb condition die? yeah well i don't know why, tp mmg jrang kot nk tgk girls lepak mamak kn kn? yelaa bkn sbb girls bajet kaya ke ape, tp sbb mamak ni open, girls selalu xslesa sgt, yela yg smokingnye, sishanye, xtahan ade yg tepekik 'GOAL GOAL, BARCA GOAL" cehhh. haha. xbising ke tu? bingit kott. rela mkn kt rumah. hehe.

tp smlm i lepak mamak jgak, dgn czin2 sumee, haha. 
czin : kau ni aq dhla jarang dtg JB, so bwkla ktorg ni sume mkn.
me  : kau ni nk mkn apee?
czin : alaaa kite pegi stulang laa.
me  : stulang? kau nk wtpe kt sne?
czin : clubbing..
me  : *&^%$ , dh2 jgn byk ckp eh? hormat skit aq yg pki bju kurung ni. kite lepak mamak sudaa.
czin : haha, yelaa, kau blanje ehh?
me  : haihh pak kal jee czin. yelaa.
                                                     

nme die Syazwan, err lepasan SPM. hehe.

nme Zaki but i like to called him "ZAKIAH" hehee. same age dgn i.

nama die Syameer, adik syazwan td. age? err 17 i guess. haha

err. yee okayy nme die Nur Fatihah. umur? hmm 13 baru. ahhaa. okay over, kau egt kau kecit lg ke tyha ooiii? dh nk msuk 19 bole takk? dh tua sehh. huuu :(

okay knape i pakai buju kurung?

sbb i dr rumah mkcik, die wat kenduri doa selamat utk anak die yg nk kawin, so ape lg dgn simple n sweet i pun pki laa cmni. xde shawl2 nyee. bawal pulak laa. haha