Tuesday, May 17, 2011

hello BATU PAHAT!

rsenye dh 3 mnggu berturut-turut blik kg, knape ehh? sbb atuk saya sakit, so ayah saya risau, so die pun balik la sbb nk tgk org tua die yg sakit tuu, so kami sekeluarga pun turut balik bersama, so ikuti activity yang kami buat die kampung, so i tau ade yg rse mcm nk bg penampar kt i kn? hee

ni laa rmh atuk saya, kemain besau yoo. rmh i pun xbesau mcm ni. 
(abaikan yg pki seluar coklat uh, sibuk je) :)


bgn pagi2 je ayh dh ajak pegi BP MALL, knon nak main bowling, tp bowling penuh, siot jeee, time ni la kau nk ptandingan kejadah haram semu tuu, aku xbalik kau xnk ptandingan pulak? (wahh emo pulakk) haha

so ayah ckp xpela kte round2 jela dlm BP MALL ni. so pgi masuk supermarket die. lpas uh kt dlm supermarket uh ktorg 3 org bole sesat pulak, xjmpe ibu ngn ayah.

angah : kak, aku mcm nk nangis laa. ayah ngn ibu hilang..
me     : hahaha, jom ahh pegi kaunter ckp kite hilang ibu ngn ayah.
adik i yg kecit (ana) diam je, malu la teww, sbb kn penah sekali tu ktorg pegi EXTRA (which is GIANT dh skrg kt JB) so die pye ligat agaknye bole hilang pulakk. hahahah. gelabah gile la kn nk cari. lpas uh ade announcement..
"PERHATIAN KEPADA IBU BAPA, YANG HILANG ANAK BERUMUR LINGKUNGAN 4TAHUN, SILA KE KAUNTER B SEKARANG"
haha lawakkk gileee.

cari ice cream yg sodaap utk dimakan beramai2.

ehh ehh model mesti nk ada. ahaha

yelaaa fine korg pun modell jgakk.

afta menjelajah BP MALL, ktorg pegi rmh makcik dkt bukit pasir. rumah die ade pkok pelam, so ape lg, kutip pelam la pulakk.

diela yg ditugaskan utk amik mangga kt atas pokok tuu

yehaa itu mangga

yang 2 org ni dduk relax jelaa apo lg. hee

its times to say goodbye to my granpa n grandma. byee take care ( sedih la teww knon)

before balik JB singgah jap rmh pkcik yg dkt2 rmh atuk lepas uh die nmpak i je, terus ckp cmni.

him : cik yaa ni, bile jumpe je bdn makin kecit, makin jumpe makin kecit, org makin jumpe makin besar.
 me : hee (senyum terpaksa) sbnrnye bkn i yg kecit, tp adik i si ana tu bdn die dh mkin beso drpd i then i ni pulak xbeso2, 2 yg nmpak kecit. hee


okayy that's all. byeee :)