Sunday, January 16, 2011


THIS ENTRY IS SPECIAL FOR MY BFF, MASHITAH AHMAD.

dear shee,
be strong honey, just try to forget him. u must be grateful to Allah bcos atleast u still have friends around u, eventhough to forget someone takes a life time. i know its hard but giving up doesn't mean you are weak and sometimas it means that you are strong enough to let it go
                Shee,


Allah hilangkan something tu ade reason. Allah xpnah seksa umat die.Doalah shee, ade hikmah sume ni. Allah nak gantikan kau lelaki yang lebih baik drpd dia shee. npe nk fikir2? stiap org dh ditntukan jodoh die, cume cpat n lmbt jee. lgpun kau kn muke mcm model, model Jolie Fille lg. bhahaa. oke sorry aq wat lawak plak. alaaa, kau petik jela sekali ke 2 kali ke, adela yg dtgg. xpyahla kau nk tkot kau ni xlaku ke hape okayyy? chill suda laa.

          Shee, 
kalau psal laki tuu, dh2la tuu. xpyh nk seksa bdn nangis sume dohh. aq fhm perasaan kau, tp wtpe kau nk sedih dkt org yg xreti appreciate kau? is it worth? x kn? nthla kdg2 aq pkir, org bodoh je lpaskn kau, tp ade jgk org bodoh tu. hee. kau egt blik ape yg die pnah wat kt kau, die pnah serious x? die pnah appreciate kau x? ohh mse nk dpt beriya, at last let go mcm tu. gile ke hape mamat uh. so, my advice just follow d flow oke shee? kite kn lawyer-to-be knela kuat skitt, bru bole mng cases. kn kn :)) 

  
* muke kite ni mmg muke asik kne tggal je ngn laki, xfaham! ahhaa. dun wry aq pun still single, so ko still bole msuk group aq lg ehh? hahaa. nti balik jb kite story mory eh sygg. at this moment. kalau rndu die ke hape, baik kau cll aq. bole kite chit chat chot kn kn? hehehehee




i miss d'old shee <3