Wednesday, April 28, 2010

sheetot sheetot!

shee sms me n die ckp nk lunch together la. so i pun on jela. biasela uh. haha. tp lunch kali ni lain mcm skit, die kte nk dscuss something.so i pun seram sejuk oke jela. hahaha

so we meet at plaza larkin. jb la. xkn kl en. kalau kt kl dibygkan spt food courts kat KLCC kot. hahaa (pdhal jauh gile) :)

ty     : kau nk ckp ape?
shee  : sbrla, mkn ahh dlu. haha
ty     : haha oke.

lpas mkn
ty     : kau nk ckp ape?
shee  : sbrla kasi minum dlu.
ty     : hahaha, rse mcm nk sepak je kau ni shee. (ckp dlm hati)

lpas minum

ty     : hah cpt ckp?
shee : sbrla tggu adik aku bla dlu. (kbetulan ade adq die kn)
ty     : bapak ahh. rse mcm nk shoot kau sheetot oii!

adik die dah bla

ty     : dah cepat ckp!
shee : yela! kn kite ade pkai jacket kn time jge student?
ty     : a'ah ye.npe?
shee : student part 2 ckp kite pakai jcket macam ziana zain dgn erra fazira.
ty     : hahahahaha. bdekah bdekah. nsib baik xmnum ABC time uh. kalau tak hujan ABC. hahaha
shee : Dasuki la cite. die kte dak bilik die tga kutuk kite. dieorg egt dpt jmpe smlm ptg rupenye kite off plak.
ty     : la yke. xpela nxt time bole. ini je yg kau nk ckp?
shee : sbrla.... weii tukar shif jom esk?
ty     : hah? kenape?
shee : nk jumpe fitri. ni je chance aq. aq xdpt jmpe die dok.
ty     : hmm, yeke? hari lain xde?
shee : xdelah. aku dh ah lupe wish bufday so baik jmpe en
ty     : dh uh kau nk tukar cne?
shee : kau amik ptg aku amik pgi.
ty     : alamak adik aku spe nk amik nti balik sk?
shee : ala..
ty     : okela aku balik aku dscuss dlu ngn adik ye.
shee : okeoke. thnks.

then ptg dah nk dkt magrib uh shee text me. beriya tye i pasal tukar shif

shee : oke ke x? xpun esk kau off je. bia aku yg kje 1 day.
ty     : sberslh aku, kn xbg xnk kwn thn mghalang love story kau. ahhaa. bolela. nti aku ganti kau hri lain
shee : okeoke, kau amik shif aku hri ahad ni. dpt jumpe azam kesayangan kau. ahhaa
ty     : sejak bile plak azam uh jd kesayangan aku? sheetot sheetot. nk cmpak mne yg kt kluang uh oii. (dlm hati) hahaha  

so esk kjela elok elok mashitah ahmad oii. jgn asik pusing kt meja fitri jee